Yritys

Intohimomme on rakentaa aikaa ja käyttöä kestäviä ekologisia koteja jokaiselle perheelle

Rakennamme koteja, jotka on suunniteltu kestämään ja mukautumaan erilaisiin elämäntilanteisiin. Käytämme rakentamisessa perinteisiä, hyväksi havaittuja materiaaleja ja hyödynnämme viimeistä teknologiaa.

Rakennamme parempaa ja ekologista Suomea yksi koti kerrallaan

Idea rakennusyrityksestä, joka tarjoaisi ekologisia ja kauniita puutaloja syntyi pari vuotta sitten, kun huomasimme lähialueillamme olevan lukuisia purkukuntoisia omakotitaloja vanhoilla suurilla tonteilla. Näin syntyi ajatus Loimukodeista, joka tarjoaa kauniin, ekologisen, terveellisen ja kestävän kodin Suomen parhailta asuinalueilta.

Loimukotien takana on ajatus lämpimästä ja kiehtovasta puunpinnasta, jota käytämme talojemme rakennusaineena. Luonnonmateriaalin kestävyys takaa kestävän kodin, joka on valmistettu ekologisesta materiaalista. Tiesitkö, että loimupuu on koivu, jossa on erityinen aaltoileva tai loimuava kuvio. Se on todella haluttu materiaali myös ulkomailla sen harvinaisuuden vuoksi.

Loimukodit perustettiin virallisesti keväällä vuonna 2019. Omistajilta löytyy kokemusta talojen rakentamisesta vuosituhannen vaihteesta lähtien. Kumppaniverkostomme koostuu luotettavista toimijoista niin aliurakoitsijoiden kuin materiaalitoimittajienkin osalta.

Toimimme tällä hetkellä aktiivisesti Etelä-Espoossa. Tavoitteenamme on laajentaa lähivuosina myös Kirkkonummelle ja Helsinkiin.

Kannatamme ja kehitämme rakentamisen kiertotaloutta osana ekologista konseptiamme

Jätteiden kierrätys ja käyttökelpoisten materiaalien hyödyntäminen ovat osa ekologista toimintatapaamme. Teemme aktiivisesti yhteistyötä Netlet Oy:n / rakennusoutlet.com kanssa kiertotalouden palveluihin liittyen. Työmaidemme ylijäämämateriaalit kierrätetään edelleen, jolloin niiden hävittämisestä aiheutuvat turhat päästöt minimoidaan.

Perustajat

Mikko Välimäki

Yrittäjäkokemusta 20 vuotta koko kirjo kasvuyritysten perustamisesta exitteihin.
Ernst & Young Entrepreneur of the Year 2016 / Uusimaa.
Kiinteistöalalla viimeiset 5 vuotta.

Tuomas Leppänen

Rakennustekniikan diplomi-insinööri.
Rakennusalalla 20 vuotta eri rooleissa työnjohtajasta toimitusjohtajaan.
Rakentanut kohta 1000 asuntoa pääkaupunkiseudulla.