Myynnissä

Vapaat kohteet Rauduskoivunkujalla Espoossa ja niiden suunnitellut kokoluokat:

Sijainti. Talojen sijainti on ihanteellinen hiljaisella Rauduskoivunkujalla, jonka uudistaminen on parhaillaan käynnissä ja valmistuu vuoden 2020 loppuun mennessä. Taloille kulku tapahtuu kujan päästä eikä sillä ole läpikulkuliikennettä. Talojen luota alkaa Pohjois-Tapiolan ulkoilureitit ja kulku esimerkiksi Pohjois-Tapiolan ja Mankkaan kouluille onnistuu ilman teiden ylityksiä. Tapiolan uudistuva keskus ja laajeneva Urheilupuiston alue metroineen ovat silti vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Tontinkäyttösuunnitelma ja kohteen sijainti kartalla.

Ulkonäkö ja yleisilme. Modernit skandinaaviset puutalot on suunnitellut palkittu arkkitehti Mikko Nissilä / MINIMO Architecture. Talojen yleisilme on minimalistinen, moderni ja ajaton. Talot on suunniteltu siten, että tilan tuntee heti kun astuu sisään. Osa ikkunoista on lattiasta kattoon. Olohuone on ilmavaa 5m korkeata ja akustisesti hyvin rakennettua tilaa, jossa ajatus kirkastuu ja mieli lepää.

Pihat. Pihojen käytettävyyteen ja viihtyvyyteen on kiinnitetty suunnittelussa erityistä huomiota. Suuret terassit aukeavat länteen ja etelään. Jokaiseen taloon kuuluu myös erillinen kattoterassi sekä katos pyörille ja muille ulkovälineille. Tekniset tilat on sijoitettu lämpimään varastotilaan, johon on käynti ulkoa.

Teknologia Jokaiseen taloon tulee valokuituliittymä. Jokaiselle talolle on suunniteltu myös hybridin tai sähköauton latauspistoke autokatokseen normaalien pistokkeiden lisäksi.

Energiatehokkuus. Talojemme energialuokka on paras mahdollinen A. Talojen lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö viilennysoptiolla ja vesikiertoinen lattialämmitys. Jokaisella talolla on oma maalämpökaivo.

Ekologisuus. Loimukodit panostaa ekologisuuteen muun muassa siten, että talot rakennetaan puurunkoisina ja eristeenä käytetään ekovillaa. Taloissa ei ole puutaloille tyypillistä höyrynsulkumuovia seinä- tai kattorakenteissa. Nämä ekotalot “hengittävät” hirsitalon tyyliin. Kaikki materiaalit pyritään valitsemaan siten, että haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC-päästöt, joita tulee esimerkiksi liimoista ja maaleista) minimoidaan ja sisäilman laatu on erinomainen.

Esittelyvideo:

Yhteistyössä: