Laskimme uudet hinnat: nyt loistava tilaisuus Muolaantiellä!

23.4.2023

Rakennusmarkkina ja uudisasuntojen kauppa on ollut nopeassa muutoksessa. Korkojen nousu on hidastanut selvästi kauppaa ja tähän on reagoitu hinnoittelulla. Ensi vaiheessa vanhojen asuntojen hinnat ovat tulleet alaspäin. Myös vahvassa asemassa olevat rakentajat ovat voineet laskea uusien rakennettavien kohteiden hintoja.

Myös me Loimukodeilla olemme tehneet hartiavoimin töitä ja saaneet neuvoteltua alihankkijoiden kanssa kevään aikana eri työvaiheita ja toimitusten hintoja selvästi alaspäin. Tämä on erittäin hyvä uutinen sekä uuden talon ostajalle että Loimukotien kaltaiselle vahvalle yritykselle. Olemme nyt laskeneet Muolaantie 30:een rakennettavien talojen hintoja lähes 10% verrattuna siihen kun talot tulivat myyntiin viime syksynä rakennuskustannusten ja työn hinnan ollessa huipussa.

Olemme myös saaneet tontilla kaikki valmistavat työt tehtyä. Talojen perustukset ovat valmiita runkotoimituksille, ja pystymme nyt saamaan talot valmiiksi optimiaikataulussa noin 7 kuukaudessa kaupoista. Myös valmistumisaika on laskenut useammalla kuukaudella siitä missä oltiin vielä viime syksynä.

Muolaantie 30:een tulevat talot rakennetaan valmiiksi sitä mukaa kun kauppoja syntyy. Tässä on nyt ehdottomasti yksi parhaista diileistä moneen vuoteen hankkia uusi, moderni, ekologinen, omien mieltymysten mukainen talo Espoosta huippusijainnilla!